Гройсман погрожує карати за неякісний ремонт доріг

Гройсман погрожує карати за неякісний ремонт доріг
Українські дороги

Гройсман доручив перевірити, чи не зійшов асфальт разом зі снігом на відремонтованих торік дорогах

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення Міністерству інфраструктури та «Укравтодору» перевірити стан доріг, які були відремонтовані минулого року. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні надав доручення Міністерство інфраструктури України і «Укравтодору» перевірити після зими стан доріг, відремонтованих минулого року. Якщо роботи були проведені якісно, то на цих ділянках не має бути проблем. А якщо там, як кажуть, «асфальт зійшов разом зі снігом», то винні у цьому мають нести відповідальність», - написав Гройсман.

Він заявив, що буде ламати «традицію робити аби як». «Якщо не буде належної якості, то ніяких грошей ніколи не вистачить, щоб українці їздили нормальними дорогами», - переконаний прем’єр.

Як відомо, Кабінет міністрів пропонує спрямувати кошти, які можуть вивільнитися від реструктуризації облігацій внутрішньої державної позики, що проводиться Національним банком і Міністерством фінансів, на будівництво доріг. Ідеться про суму 15 млрд гривень.

Орієнтовно загальна сума з урахуванням ресурсу від репрофайлінгу сягне близько 35 млрд грн.

З початку 2017 року на подолання ямковості на українських дорогах було спрямовано 2 мільярди гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: