Гройсман пообіцяв забезпечити якісну підготовку до Олімпійських ігор

Гройсман пообіцяв забезпечити якісну підготовку до Олімпійських ігор

Олімпійцям пообіцяли безперебійне фінансування бази у Кончі-Заспі

Завдання влади - створити умови для посилення та розвитку українського професійного спорту та забезпечити якісну підготовку спортсменів до ХХХІ літньої Олімпіади у Ріо-де-Жанейро. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, головуючи на засіданні Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи у п'ятницю, передає прес-служба уряду.

«Наші спортсмени привертають увагу своїми досягненнями. Маємо серйозний, професійний спорт, маємо досягнення. І наше з вами завдання, тих людей, хто приймає рішення, - створити умови, щоб цей рух підсилити, дати можливість спортсменам якісно підготуватися до Олімпіади і виконати від нас залежні усі завдання, які дадуть змогу за 70 днів якісно підготуватися до літньої Олімпіади», - заявив Володимир Гройсман.

Тільки за останній місяць українські спортсмени здобули 200 нагород, повідомив Прем’єр-міністр. «Наша спортивна доблесть сьогодні лунає на увесь світ», - зауважив він.

«Нам дуже важливо - від спортивних шкіл на місцях до олімпійського руху - побудувати якісну систему підтримки і створення умов для того, щоби наші спортсмени мали можливість отримати якісну підготовку і отримати заслужену перемогу», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Прем’єр-міністр також наголосив на значущості досягнень українських паралімпійців.

«Ніхто не ставить під питання те, що наші паралімпійці досягають свої досягнення у величезній боротьбі. Той, хто хоче применшити їхній внесок нічого не розуміє. Щоб зрозуміти, треба подивитися на життя людини з обмеженими можливостями.Уряд забезпечить постійне фінансове забезпечення Олімпійського навчально-спортивного центру «Конча-Заспа», - зауважив Володимир Гройсман.

Голова Уряду повідомив, що незважаючи на складну ситуацію у країні, були забезпечені видатки для підготовки олімпійських спортсменів.

Раніше повідомлялося, що на підготовку спортсменів до літньої Олімпіади-2016 виділили 250 млн грн.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: