Гройсман пообіцяв жорстко карати неплатників аліментів

Гройсман пообіцяв жорстко карати неплатників аліментів

Сімейна підтримка та підтримка дітей є пріоритетом уряду, - глава Кабміну

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав, що на неплатників аліментів чекають жорсткі покарання та переслідування по всіх напрямках, з метою примусу платити кошти на дітей. Таку заяву він зробив на засіданні уряду.

«Ми будемо жорстко вас карати, створювати максимальні обмеження. Сімейна підтримка та підтримка дітей є пріоритетом уряду. Ті, хто не сплачує кошти по дітях, аліменти, ви маєте в особі уряду та мене особисто ворогів. Ми вам спуску не дамо. Будемо переслідувати по всіх напрямках, щоб змушувати платити кошти дітям», - підкреслив він.

Як повідомлялось, Гройсман доручив першому заступнику міністра з питань молоді та спорту Ігоря Гоцулу офіційно проінформувати Кабмін та «Главком» щодо того, чому українська збірна з легкої атлетики на Чемпіонаті світу у Бірмінгемі виступала у формі без національної символіки. Так Гройсман відреагував на публікацію «Главкома» «Як міністр спорту Жданов та його заступник Гоцул позбавили усю українську збірну Батьківщини», а також лист-запит до глави уряду із проханням розібратися в ситуації. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: