Гройсман пообіцяв знизити ціну на газ для населення

Гройсман пообіцяв знизити ціну на газ для населення

Прем'єр міністр відвідав завод «Турбоатом» на Харківщині

До 2020 року ми повністю забезпечимо Україну власним газом, його не доведеться купувати за валюту.

Про це сказав на зустрічі з трудовим колективом у складально-випробувальному цеху №3 заводу «Турбоатом» прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє «Укрінформ».

«Такий завод, як «Турбоатом», будує енергонезалежність України. У вас є повна можливість стати енергонезалежним підприємством, в тому числі від газу. До 2020 року ми повністю забезпечимо Україну власним газом. Не доведеться закуповувати газ за валюту», - зазначив Гройсман.

Спілкуючись з людьми в цеху, прем'єр відповів на кілька запитань працівників підприємства, в тому числі про зниження ціни на газ для населення.

«Ціна на газ для населення буде знижена, це я вам обіцяю», - підкреслив Гройсман.

Після цього в конференц-залі розпочалася нарада, на якій мають підписати 3 угоди щодо постачання обладнання для енергетики України. Одна з угод - це програма участі між державним підприємством НАЕК «Енергоатом» і ПАТ «Турбоатом» з постачання обладнання для АЕС України на 5-річний період з 2018 по 2020 роки.

Крім того, буде підписано меморандум між Westinghause Electric і «Турбоатомом» за підтримки державного підприємства НАЕК «Енергоатом» про підвищення ефективності роботи обладнання й підвищення потужності діючих енергоблоків АЕС України. Підпишуть також і угоду про придбання обладнання для турбін К-330 Слов'янської ТЕС між ПАТ «Донбасенерго» і ПАТ «Турбоатом».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: