Гройсман просить правоохоронців перевірити заяви Ляшка щодо 4G-тендерів

Гройсман просить правоохоронців перевірити заяви Ляшка щодо 4G-тендерів
Lifecell,Київстар та Vodafone зможуть надати користувачам 4G

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив правоохоронцям ретельно перевірити заяву глави фракції «Радикальної партії» Олега Ляшка щодо результатів тендеру на отримання операторами мобільного зв'язку ліцензій на право розгорнути мобільний зв'язок стандарту 4G.

Про це прем'єр повідомив у Facebook. 

«Сьогодні лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко оприлюднив заяву про те, що відкритий конкурс з продажу ліцензій на стандарт мобільного зв’язку 4g міг пройти непрозоро, а вартість виданих ліцензій могла би бути значно вищою», — написав він. 

Прем'єр зазначив, що відповідальним за проведення відкритого конкурсу є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, орган, незалежний від Уряду.

«Але уряд не може не відреагувати на заяву про можливу шкоду нанесену державі. Тому я звернувся до правоохоронних органів провести ретельну перевірку всіх наведених фактів», — додав він.

Нагадаємо, три найбільші українські мобільні оператори виграли лоти, щоб купити ліцензії на 4G-зв'язок в діапазоні 1800 МГц. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: