Гройсман розповів, як він успішно бореться з контрабандою

Гройсман розповів, як він успішно бореться з контрабандою
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

За підсумками року український бюджет отримає додатково 2-2,4 мільярди гривень

Запроваджені урядом заходи по боротьбі з контрабандою збільшили надходження до бюджету на 70-80 мільйонів гривень щодня.

Про це заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає прес-служба уряду.

За його словами, завдяки запровадженню нової стратегії боротьби з контрабандою, за підсумками року український бюджет отримає додатково 2-2,4 мільярди гривень.

«Контрабандисти, які є достатньо організованими, вони не сидять і не чекають, що ми десь щось попустимо. Вони придумують нові схеми. Відбувається відповідне зрощення з різних структур, безумовно. Без митника тут нічого не відбувається», — заявив Гройсман.

За його словами, ключовим методом боротьби із контрабандою стало посилення відповідальності самих митників, а також надання силам і структурам Міністерства внутрішніх справ права проводити аналітичну роботу і працювати з базами даних.

20 червня Кабінет міністрів ухвалив стратегію боротьби з контрабандою. До її реалізації долучаться Міністерство внутрішніх справ, Генеральна прокуратура, Державна фіскальна служба та Національна поліція.

Також в Уряді запропонували позбавляти волі на 3-7 років за контрабанду. Відповідний законопроект зареєстрували у парламенті.

На початку 2018 року обмеження на міжнародні поштові посилки відтермінували до січня 2019 року.

Також в ДФС розробили механізм контролю за посилками.

Читайте також статтю: Гройсман та контрабанда. Чому в уряду нічого не виходить? 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: