Гройсман ще сподівається підвищити пенсії з 7 жовтня

Гройсман ще сподівається підвищити пенсії з 7 жовтня

Прем’єрові шкода, що пенсійна реформа не була ухвалена до 1 жовтня

Попри те, що Верховна Рада досі не ухвалила пенсійну реформу, ще не все втрачено і є час на голосування заради того, щоб у жовтні 9 мільйонів пенсіонерів таки отримали підвищені пенсії. Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав в ефірі телеканалу «Україна» у неділю ввечері.

«Мені що дуже шкода, що ми не ухвалили це до 1 жовтня, але у парламенту є шанс ухвалити пенсійну реформу в жовтні. Я вважаю, що у перший же пленарний день, у вівторок, вони могли б це зробити і це означало б, що ми зможемо - Пенсійний фонд, Міністерство соціальної політики - до 7 числа зробити перерахунки відповідні», - сказав Гройсман.

Глава уряду переконаний, що запропонував саме таку справедливу та нормальну пенсійну систему, на яку роками очікують люди.

Нагадаємо, народні депутати 21 вересня розглядали законопроекти судової реформи. В порядку денному роботи парламенту на цей день також були законопроекти щодо пенсійної реформи.

Голова Верховної Ради неодноразово закликав депутатів продовжити роботу в четвер до ухвалення судової та пенсійної реформ, однак ті не підтримали пропозицію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: