Гройсману направили заяву про готовність Одеси прийняти Євробачення-2017

Гройсману направили заяву про готовність Одеси прийняти Євробачення-2017

Труханов висловив готовність Одеси до проведення такого масштабного пісенного конкурсу.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов офіційно звернувся до Прем'єр-міністра, Міністра культури і Гендиректора НТКУ з проханням про розгляд можливості проведення конкурсу Євробачення-2017 в Одесі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

«У офіційних листах до Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, Міністру культури України Євгену Нищуку та Генеральному директору Національної телекомпанії України Зурабу Аласанії міський голова висловив готовність Одеси до проведення такого масштабного пісенного конкурсу», - підкреслили у мерії.

У зверненні, зокрема, йдеться про те, що Одеса вже має досвід проведення фестивалів світового рівня. Це – Міжнародний кінофестиваль, Odessa Jazz Fest, Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва «Два дні та дві ночі нової музики». Значною перевагою є той факт, що Одеса розташовується на березі моря, забезпечуючи необхідну туристичну інфраструктуру. Крім того, за фого словами, Одеса є багатонаціональним, європейським містом з багатою культурою та історією.

«Від усього керівного складу Одеської міської ради і всієї громади міста Одеси висловлюю готовність і здатність міста Одеси прийняти пісенний конкурс Євробачення у 2017 році», - зазначив Труханов у своїх офіційних зверненнях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: