Хакери оприлюднили «план Суркова із дестабілізації України». В МВС підтверджують його достовірність

Хакери оприлюднили «план Суркова із дестабілізації України». В МВС підтверджують його достовірність
Владислав Сурков

У мережі опублікували матеріали начебто з пошти помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова

Згідно з опублікованими матеріалами, Сурков спільно з ФСБ запустив кампанію з дискредитації української влади і розхитування внутрішньополітичної ситуації в країні, передає «Ділова столиця»
У матеріалах повідомляється, що для реалізації завдання в темну використовуються народні депутати, так зване американське лобі, - Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Ольга Червакова. 
Крім них, задіяні і громадські міжнародні недержавні організації, журналісти, які спеціалізуються на антикорупційних розслідуваннях - Віталій Шабунін, Денис Бігус, Дмитро Гнап, Олександр Дубинський, Олексій Шалайський. 
«Інформація, передана зазначеним особам, повинна бути достовірною, повною і виходити від наших іноземних джерел в Європі і США», - начебто пише Сурков. 
Зазначені в документі політики і громадські діячі неодноразово були ініціаторами скандальних викриттів за матеріалами, які були отримані від таємних джерел. Зокрема народний депутат Сергій Лещенко не заперечує, що системно отримував інформацію від російського олігарха Костянтина Григоришина. 
Матеріали розмістила на своєму сайті група українських хакерів («КіберХунта»), де заявила про «повний контроль листування» помічника президента РФ - Владислава Суркова. 
«Ми, українські патріоти «КіберХунта», сьогодні отримали доступ і повністю контролюємо листування одного з поштовиків ворога України В. Суркова», - сказано в повідомленні. 
У групі зазначили, що зараз аналізують фрагменти листування Суркова з його помічником Карповим, для конспірації підписує документи псевдонімом «Павлов Микола Миколайович».

В МВС вже підтвердили достовірність цих документів. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що опубліковане українськими хакерами листування помічника президента Росії Владислава Суркова є справжнім. «Підтверджуємо правдивість документа, який виявили під час злому листування натхненника проекту «Новоросія», фактичного куратора російських терористичних банд «ЛДНР», одного з організаторів розстрілу «Небесної сотні» і «сірого кардинала» путінського режиму Суркова. Висновки робіть самі», - написав Шкіряк.

(для перегляду документа натисніть на зображення)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: