Із 7 квітня кордон можна буде перетнути лише автівкою

Із 7 квітня кордон можна буде перетнути лише автівкою
Україна залишає на кордоні 19 пунктів пропуску
Фото: facebook.com DPSUkraine

Нові правила перетину кордону діятимуть лише в 19 пунктах пропуску

Державний кордон України із 7 квітня можна буде перетнути лише автотранспортом і тільки в 19 пунктах пропуску, відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів України.

«З урахуванням змін з 00:00 7 квітня 2020 року тимчасово закритими будуть 115 пунктів пропуску, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинено пішохідне сполучення», - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби з посиланням на рішення уряду.

У відомстві нагадують, що згідно з іншими розпорядчими документами тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення.

«З урахуванням усіх обмежень, введених українською владою та уповноваженими органами сусідніх країн, з 7 квітня залишається лише 19 пунктів пропуску, де можна перетнути державний кордон України власним автотранспортом», - йдеться в повідомленні.

1586165504-431

Зокрема, залишаються працювати пункти пропуску: Ягодин, Краківець, Ужгород, Тиса, Дякове, Порубне, Паланка-Маяки-Удобне, Старокозаче, Рені, Могилів-Подільський, Гоптівка, Юнаківка, Бачівськ, Сеньківка, Мілове, Сеньківка, Нові Яриловичі, Славутич, Виступовичі та Доманове.

Зазначено, що з огляду на тимчасові обмеження жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення, немає.

Крім того, винятки з обмежувальних заходів можуть робити для евакуаційних рейсів за рішенням уповноважених міністерств та відомств.

До слова, за минулу добу в Україну повернулися понад дев’ять тисяч українців. Також минулої доби Україну залишили 4,6 тисячі осіб, з них 1,4 тисячі іноземців.

Також повідомлялося, що з Туреччини в Україну прибув пором з 35 українцями на борту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: