Євген Марчук про «кримські теракти»: Номер не пройшов. Ніхто не повірив Путіну

Євген Марчук про «кримські теракти»: Номер не пройшов. Ніхто не повірив Путіну

Путін та його команда, мабуть, розраховували на те, що Захід підтримає або хоча б погодиться з його оцінками України, - Марчук

Відома заява президент Росії Володимира Путіна щодо «диверсії у Криму» – це своєрідне зондування: як лідери США і Європи відреагують на його такий крутий поворот щодо «нормандського формату» і на його звинувачення України в «тероризмі». Таку думку в інтерв’ю «Главкому» висловив Євген Марчук - представник України у робочій групі з питань безпеки Тристоронньої контактної групи, прем’єр-міністр України (1995-1996 рр.), колишній голова СБУ, генерал армії.

«Путін та його команда, мабуть, розраховували на те, що Захід, який сьогодні надзвичайно чутливий до всіх проявів реального тероризму, підтримає або хоча б погодиться з його оцінками України. Але західні спецслужби досить швидко розібралися з так званим проривом українських ДРГ у Крим і результат ми знаємо. Як кажуть, номер не пройшов. Ніхто не повірив Путіну і спроба підірвати «нормандський формат» не вдалася», - зазначив він.

За словами Марчука, Росія почала давати задній хід. «26 серпня, як і було заплановано раніше, відбудеться черговий раунд переговорів у Мінську і всіх чотирьох робочих груп, і Тристоронньої контактної групи (ТКГ). Ми вже отримали офіційне повідомлення ОБСЄ і порядок денний на погодження», - нагадав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: