Європейська мовна спілка остаточно затвердила проведення Євробачення-2017 у Києві

Європейська мовна спілка остаточно затвердила проведення Євробачення-2017 у Києві

Представники України під час Генеральної Асамблеї ЄМС презентували команду Євробачення-2017 і виконану роботу з підготовки до пісенного конкурсу

Під час Генеральної Асамблеї Європейської мовної спілки (ЄМС) було остаточно підтверджено, що міжнародний пісенний конкурс навесні 2017 року прийматиме Київ.

Це було затверджено під час засідання Генасамблеї у швейцарській Лозанні 8 грудня, повідомляє «UA:Перший».

«Таке рішення було ухвалене, враховуючи звіт виконавчих продюсерів Євробачення-2017 Олександра Харебіна і Вікторії Романової, щодо стану підготовки до проведення конкурсу. Отож надалі не може бути жодних дискусій з приводу місця проведення Євробачення-2017», – йдеться в повідомленні.

Представники України під час Генеральної Асамблеї ЄМС презентували команду Євробачення-2017 і виконану роботу з підготовки до пісенного конкурсу. Було оголошено бюджет на проведення Євробачення у Києві, який становить 655,7 мільйонів гривень. З них 455,7 мільйона гривень передбачено в проекті бюджету України, а ще 200 – надає місто-господар пісенного конкурсу Києва.

Також виконавчі продюсери Євробачення-2017 відзвітували про готовність нормативно-правової бази для організації та проведення пісенного конкурсу в Україні. Найближчим часом буде публічно презентована творча концепція Євробачення-2017 – слоган і лого пісенного конкурсу. Ідеї для оформлення Єврошоу Національній телекомпанії України запропонували 11 найкращих креативних агенцій країни.

Наразі триває відбір офіційних квиткового та туристичного операторів Євробачення-2017. Уже затверджена творча концепція сцени головної арени пісенного конкурсу. А наприкінці грудня – на початку січня будуть оголошені ціни на квитки.

Нагадаємо, в уряді спростували інформацію про перенесення «Євробачення» з Києва до Москви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: