Кадочнікова розповіла, як засоромилась просити у Порошенка квартиру

Кадочнікова розповіла, як засоромилась просити у Порошенка квартиру
Лариса Кадочнікова

Ніхто у владі не цікавиться, в яких житлових умовах проживає Народна артистка України Лариса Кадочнікова

Народна артистка України, Росії та лауреат Шевченківської премії  Лариса Кадочнікова досі живе в маленькій квартирці на проспекті Перемоги і хотіла б отримати на своє 80-річчя нову квартиру. Про це вона зізналася в інтерв’ю «Главкому».

«Чесно кажучи, я б одного хотіла і давно про це казала державним діячам. І мала можливість сказати про це навіть Петру Порошенку, з яким сиділа на ювілеї «Тіней забутих предків» (в 2015 році. - «Главком»). Я тоді виступила, все розповіла про себе, про Росію, про те, як я навчалась, про театр, кіно. Потім сіла і він говорить: «Як гарно ви сказали, дякую. Я щасливий, що з вами познайомився». А потім він пішов. І всі мені говорили: «Дурепа, так і не попросила квартиру». Може, дійсно, дурепа. Але це якесь приниження. Як? Там кіно почалося, а я: «Дайте мені квартиру»? Що людина про мене подумає?» - розповіла Кадочнікова.

Вона не знає, чому ніхто з попередніх президентів України не покращив її житлові умови. «Не знаю. Це доля. Може, всі думали, що я і так заробляю, що мільйонерша», - сказала артистка.

Кадочнікова розповіла, що колись говорила з цього приводу з послом РФ в Україні Черномирдіним. «Він сказав: «Ларисо, я ж - Росія, у нас же різні держави, до мене вже кілька людей із цим звертались, я спробую». Я відповіла: «Ви можете зробити все, у вас є влада». Він мене питав, чому я до міністра культури не зверталась? Та зверталась. Усі сказали: «Так-так». І ніхто навіть не приїхав подивитись, де я живу», - повідомила артистка.

Наразі Кадочнікова живе у квартирі, яку колись отримав нині покійний її колишній чоловік Юрій Іллєнко. «Він ту квартиру отримав колись із дружиною, тобто зі мною ще. Там на проспекті Перемоги я і живу в маленькій квартирці», - розповіла вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: