Кадровики розповіли, скільки заробляють офісні працівники

Кадровики розповіли, скільки заробляють офісні працівники

Ейчари проаналізували зарплати «білих комірців» у столиці та регіонах

Оклад більшості офісних співробітників у Києві починається від 4 тис. грн і рідко опускається нижче цієї позначки. Винятком є зарплати держслужбовців і бюджетників, а також студентів і спеціалістів початкового рівня, що працюють неповний робочий день або погоджуються на мінімальну суму з метою отримати знання й досвід, яких їм бракує. Про це свідчать результати дослідження Міжнародного кадрового порталу hh.ua.

Понад чверть столичних «білих комірців» заробляють 6-10 тис. грн і ще п’ята частина — 10-15 тис. грн. Проте зарплати в столиці можуть досягати 20-30 тис. грн і навіть більше. Найчастіше такі високі оклади в топ-менеджерів і досвідчених ІТ-спеціалістів.

У регіонах ситуація виглядає дещо інакше. Тут зарплата більше ніж третини офісних співробітників не перевищує 4 тис. грн. Кожен четвертий заробляє 4-6 тис. грн, а кожен п’ятий — 6-10 тис. грн. Зарплату в розмірі від 10 тис. грн отримують не більше 15% опитаних. Як правило, це керівники регіональних представництв і топ-менеджери великих міжнародних компаній.

esr

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: