Капітану російського судна «Норд» вручили підозру

Капітану російського судна «Норд» вручили підозру
Риболовецьке судно-порушник «Норд»

Судно було затримане прикордонниками 25 березня в акваторії Азовського моря

Капітану риболовецького судна «Норд» оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею «порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї».

Про це йдеться у повідомленні прокуратури АРК.   

Зазначене судно було затримане прикордонниками 25 березня 2018 року в акваторії Азовського моря. Ухвалою суду на судно накладено арешт шляхом заборони розпорядження та користування ним у будь-який спосіб.

«Громадянину України, капітану судна «Норд» оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332-1 КК України (Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї), за вчинення якого передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років», - йдеться у повідомленні.

25 березня корабель морської охорони українських прикордонників затримав в Азовському морі риболовецьке судно-порушник «Норд» під прапором Російської Федерації.

У ході перевірки встановлено, що воно зареєстроване в окупованому Росією Криму.

Затримане судно із командою відконвоювали до порту Бердянська для проведення подальших перевірочних та процесуальних дій.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: