Кілька десятків виробників і розробників зброї в Україні об'єдналися в асоціацію

Кілька десятків виробників і розробників зброї в Україні об'єдналися в асоціацію
Новинарня

Новостворена асоціація працюватиме у напрямку модернізації національного законодавства.

Під час ХІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека-2016» керівники декількох десятків українських підприємств і організацій, які є виробниками/розробниками продукції оборонного та подвійного призначення, прийняли рішення створити Асоціацію.

Як поінформував директор Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння (ЦДАКР) Валентин Бадрак, ЦДАКР та Інформаційно-консалтингова компанія Defence Express заявили про готовність увійти до складу означеної Асоціації як структури, що забезпечуватимуть аналітичне, інформаційне та маркетингове супроводження діяльності об’єднання. Експерт висловив переконання, що таке об’єднання є вкрай актуальним з огляду на кількість в країні приватних підприємств, які працюють на безпеку і оборону. Адже понад 2/3 продукції оборонного призначення та подвійного використання виробляє саме приватний сектор. Водночас, керівник ЦДАКР поінформував, що зазначена Асоціація є відкритою до співпраці з державними підприємствами та інституціями.

Асоціація має намір працювати у напрямку модернізації національного законодавчого поля, організації тісної співпраці з партнерами та організаціями, в тому числі за кордоном, представлятиме Уряду альтернативні можливості розвитку ОПК України на основі передового західного досвіду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: