Кличко роздав нагороди до Дня Києва

Кличко роздав нагороди до Дня Києва

Нагороди отримали учасники АТО та волонтери

До Дня Києва мер столиці Віталій Кличко вручив державні нагороди України та відзнаки-медалі київського міського голови «Честь. Слава. Держава» учасникам антитерористичної операції та волонтерам, які надають допомогу українським бійцям. Міський голова також вручив відзнаки про присвоєння почесного звання матерям-героїням, державні ордени та звання заслужених артистів, лікарів і науковців.
«Сьогодні, напередодні Дня Києва, ми традиційно зібралися, аби разом відзначити тих героїв, які щодня демонструють мужність та відвагу, захищаючи нашу державу на Сході України, – наголосив Кличко. – Я вдячний кожному з хлопців, які на передовій відстоюють незалежність і територіальну цілісність України. Серед вас багато героїв з нагородами, багато тих, хто отримав поранення. Ви - приклад патріотизму і відповідальності за свою країну. Ви – справжні герої!».
Мер також подякував волонтерам, які ризикуючи власним здоров’ям і життям, допомагають нашим бійцям у зоні АТО. «Ви віддаєте свій час, сили та енергію, аби наша країна стала сильною, і в ній панував мир та добробут», - підкреслив міський голова, нагороджуючи волонтерів медалями «Честь. Слава. Держава».
Кличко також привітав жінок з присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня» та вручив відзнаки про присвоєння звання заслужених працівникам культури та освітянам, а також державні ордени різного ступеня. «Я був у багатьох містах і країнах світу, тож з впевненістю можу сказати: нам дійсно є чим пишатись і є до чого прагнути. Я вдячний тим, хто завдяки своїй активній життєвій позиції, професіоналізму та щоденній наполегливій праці в різних сферах суспільного життя робить Київ сучасним європейським містом. Спільними зусиллями ми продовжимо будувати сучасний, комфортний, європейський Київ», - зазначив Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: