Колишній військовий у Миргороді продавав вибухівку і гранати

Колишній військовий у Миргороді продавав вибухівку і гранати
Фото: vppnr.gp.gov.ua
Вилучені гранати і вибухівка

Цього місяця чоловік встиг продати дві тротилові шашки

Військова прокуратура Полтавського гарнізону затримала торговця боєприпасами під час чергової спроби збуту вибухівки в Миргороді. Про це напередодні повідомила пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

«При реалізації гранат РГД-5, Ф-1 та трьох тротилових шашок продавець затриманий військовою прокуратурою Полтавського гарнізону спільно зі слідчими Слідчого управління і оперативниками Управління стратегічних розслідувань ГУ Нацполіції в Полтавській області. Боєприпаси вилучено», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що торговець зброєю - житель Миргорода, колишній військовослужбовець. У поточному місяці він встиг продати дві тротилові шашки.

За інформацією прокуратури, правопорушник запропонував покупцям придбати у нього ще п'ять гранат РГД-5, однак безпосередньо перед збутом поміняв набір "товару" на три тротилові шашки, гранату РГД-5 і гранату Ф-1.

Зараз тривають обшуки та інші слідчі і процесуальні дії. Фігуранту готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Також варто підкреслити, за даними грузинського видання Fortuna, у лікарню з пораненням гумовою кулею, випущеною з поліцейського зброї, з проспекту Руставелі забрали журналістку. За попередніми даними, дівчина втратила око.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: