Корчак заявила, що термін повноважень глави НАЗК спливає 28 березня

Корчак заявила, що термін повноважень глави НАЗК спливає 28 березня
Наталія Корчак

Нового голову НАЗК оберуть на позачерговому засіданні

Термін повноважень голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак спливає 28 березня. Вона заявила, що не планує переобиратися на посаду.

Про це Корчак написала у Facebook.

«Всім, кому весь час заважала Корчак, її «неправомірні/неправильні/незаконні/непрофесійні» дії, гаражі, неподання у відставку, принциповість, «зв’язки з Народним фронтом», голос, зовнішність і т. п., хочу повідомити – у середу, 28 березня, спливає термін моїх повноважень як Голови НАЗК», - зазначила Корчак.

За її словами, вона сподівається, що нового голову НАЗК оберуть на позачерговому засіданні.

«Не сумнівайтеся, за посаду не тримаюсь і з великим задоволенням «брємя слави» перекладу на чужі плечі. Сподіваюсь, що на позачерговому засіданні буде обрано нового Голову Національного агентства», — заявила Корчак.

Раніше глава департаменту фінансового НАЗК Ганна Соломатіна заявила, що глава НАЗК Наталія Корчак порушувала закон про запобігання корупції.

За її словами, Корчак давала прямі вказівки щодо перевірки окремих депутатів і фальсифікувала висновки перевірки декларацій.

Крім того Соломатіна заявила, що НАЗК не є самостійним органом, а повністю контролюється владою. Після цього в Адміністрації президента заперечили будь-який контроль над НАЗК.

Колишній член НАЗК Руслан Рябошапка повідомив, що президент знав про фальсифікації в НАЗК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: