Кошти від спецконфіскації активів Януковича закладено до бюджету – нардеп

Кошти від спецконфіскації активів Януковича закладено до бюджету – нардеп

У розробці закону про спецконфіскацію брали участь і уряд, і нардепи

Половина коштів від спецконфіскації активів Януковича піде на розв'язання проблем оборони, іншу половину буде спрямовано на істотні доплати вчителям та пенсіонерам. Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», перший заступник голови Комітету з питань правової політики та правосуддя Леонід Ємець, коментуючи урядовий законопроект про спецконфіскацію №5142.
«У розробці закону про спецконфіскацію брала участь значна частина депутатів, тому всі норми нового закону ні для кого не є таємницею», – сказав він.
«Ці гроші є необхідними для нашої держави. Вони закладені до наступного бюджету, і про це говорив прем'єр Володимир Гройсман. А це означає, що парламент має ухвалити закон про спецконфіскацію. Ті нюанси, недоречності, які були, вже знято, бо нинішнім проектом закону колективно займалися депутати та уряд», – додав Ємець.
На переконання народного депутата, є сподівання, що вкрадені Януковичем кошти нарешті запрацюють на країну.
«Звісно, ще деяку частину він собі залишив, і над цим мають працювати наші правоохоронні органи, над цим має працювати нещодавно створена НАЗК, власне, від них ми чекаємо результатів», – резюмував представник «Народного фронту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: