Кучма заявив, що до списку обміну заручниками ОРДЛО включили убивць

Кучма заявив, що до списку обміну заручниками ОРДЛО включили убивць

Кучма зазначив, що в гарячих точках пострадянського простору, наприклад, у Придністров’ї, Нагірному Карабаху переговори не давали швидко особливого результату

Представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма заявив, що найближчим часом не планується обміну заручників, оскільки потрібно розібратися зі списком.

Про це він повідомив журналістам у Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара, повідомляє ЛІГА.net.

«Потрібно розібратися з цим списком 600, попередньо такий аналіз показує: там вбивці і кого там тільки немає. Вони не мають жодного стосунку до цієї зони. Вони (ОРДЛО, – ред.) усіх підряд записують, потрібен аналіз. Ми готові йти на зустріч. Якщо там кажуть, що завтра буде обмін, то це не так», – сказав Кучма.

Представник України в Тристоронній контактній групі зазначив, що в гарячих точках пострадянського простору, наприклад, у Придністров’ї, Нагірному Карабаху переговори не давали швидко особливого результату.

«Там, що є прогрес? Не стріляють?... Коли з тієї сторони будуть знати, що ми по морді дамо – будуть мовчати. А, якщо вони мають там 46-тисячну армію, зброю – всю зброю у Росії, тому вони так поводяться», – підкреслив Кучма.

За його словами, рішення проблеми залежить в першу чергу від Росії. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: