Величезна квартира Лещенка викликала заздрість лише у 4% користувачів інтернету – опитування

Величезна квартира Лещенка викликала заздрість лише у 4% користувачів інтернету – опитування

Третина читачів зазначили, що їх обурив «квартирний скандал» навколо відомого нардепа

Купівля народним депутатом Сергієм Лещенком великої квартири в центрі Києва викликала більш ніж у третини (34%) користувачів інтернету обурення. Про це свідчать результати опитування «Главкома».

Трохи менше учасників опитування – 30% – зазначили, що їм байдужий «квартирний скандал». Здивувалися такому вчинку активного антикорупціонера 19%, схвалили ж його 12%.

Чесно зізналися, що заздрять народному обранцю, 4% користувачів інтернету.

Загалом в опитуванні взяло участь 17 770 осіб.

.jpg_02

Як відомо, народний депутат Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м, про що свідчить довідка з держреєстру майнових прав на нерухоме майно. Вартість такої квартири становить близько 7,5 млн грн. Інформація щодо придбання квартири нардепом викликала резонанс у суспільстві. Сам Лещенко заявив, що придбав елітне житло частково не за свої кошти.

16 вересня прес-служба НАБУ повідомила, що відомство завершило інформаційно-аналітичну перевірку законності джерел придбання Лещенком квартири у Києві. 19 вересня на брифінгу Ситник назвав чотири джерела отримання Лещенком 7 млн 550 тисяч гривень для купівлі житла. «3 млн 770 тисяч гривень дала керівник «Української правди» Олена Притула; 77 тисяч доларів (1 млн 998 тисяч грн) було знято з депозитів, оформлених на ім'я матері Лещенка Тетяни Яківни; 150 тисяч грн дала цивільна дружина Лещенка Анастасія Топольська; 1 млн 780 тисяч грн становили особисті заощадження Лещенка», – зазначив він. Ситник також зазначив, що у купівлі квартири народним депутатом Сергієм Лещенком є ознаки адміністративного правопорушення, а саме корупції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: