Кваліфікаційна комісія відправила на інтерв’ю до психолога 136 суддів

Кваліфікаційна комісія відправила на інтерв’ю до психолога 136 суддів

Тривалість проведення інтерв’ю – до однієї години

Вища кваліфікаційна комісія суддів України призначила проведення інтерв’ю з психологом для 136 суддів.

Відповідне рішення ухвалене комісією на засіданні у вівторок, інформує прес-служба ВККС.

Як зазначається, рішенням ВККС від 3 липня 2018 року призначено проведення інтерв’ю з психологом для 130 суддів, щодо яких 25 травня 2018 року призначено тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей.

Крім того, ВККС також ухвалила рішення про проведення інтерв’ю з психологом для 6 суддів під час тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей у межах кваліфікаційного оцінювання суддів у зв’язку з накладенням дисциплінарного стягнення, призначеного рішенням Комісії від 26 червня 2018 року.

Повідомляється, що інтерв’ю з психологом відбуватиметься за адресою м. Київ, пл. Солом’янська, 1, реєстрація на інтерв’ю здійснюватиметься за 30 хвилин до визначеного судді часу.

У ВККС також зазначають, що для реєстрації на інтерв’ю необхідно мати при собі паспорт громадянина України та посвідчення судді.

Тривалість проведення інтерв’ю – до однієї години. 

Згідно з опублікованим на сайті ВККС графіком тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей, інтерв’ю з психологом відбудеться 14 липня 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: