Le Figaro дослідило стосунки Путіна з Аліною Кабаєвою

Le Figaro дослідило стосунки Путіна з Аліною Кабаєвою
Путін і Кабаєва

Російські ЗМІ, які ризикнули говорити про розлучення Володимира Путіна та його нібито ідилію з Аліною Кабаєвою, зламали зуби

Колишня гімнастка, екс-депутат, глава російського медіа-холдингу... Крім всього цього, Аліна Кабаєва, судячи з усього, завоювала серце Володимира Путіна. І цей зв'язок триває більше 10 років, пише французька газета Le Figaro.

Російські ЗМІ, які ризикнули говорити про розлучення Володимира Путіна та його нібито ідилію з Аліною Кабаєвою, зламали зуби. «Я завжди погано ставився до тих, хто з якимось грипозним носом і зі своїми еротичними фантазіями лізе в чуже життя», - лаконічно сказав в 2008 році російський президент. Його лейтмотив завжди залишався більш ніж чітким: проходьте повз, в моєму особистому житті нічого не можна копати. Тим не менш, у його оточенні ім'я цієї жінки постійно виходило з тіні. Це Аліна Кабаєва, їй 34 роки і вона на 30 років молодша за колишнього агента КДБ, екс-гімнастка, яка стала депутатом, а потім піднялаися до звання медіа-магната, йдеться в статті.

У віці 15 років Аліна Кабаєва виграла чемпіонат Європи з ритмічної гімнастики. Місцеві ЗМІ були у захваті від спортивних досягнень цієї гімнастки, яка «впала з неба». Далі в тому ж виді змагань –- 16 призів чемпіонки Європи, 9 звань чемпіонки світу, 3 звання віце-чемпіонки і золоту медаль на Олімпіаді в Афінах у 2004 році, пише видання.

Книга честі «найбільш гнучкої жінки Росії» була заплямована звинуваченнями в допінгу. У 2001 році вона була дискваліфікована, і її репутація була зіпсована. Втративши прихильність публіки, Аліна Кабаєва остаточно припинила заняття художньою гімнастикою сім років по тому і звернула свої погляди на політику, а потім - на бізнес, йдеться у статті.

Завдяки політичній відповідальності та підприємницькій діяльності на високому рівні Аліна Кабаєва все частіше з'являється разом із Володимиром Путіним. Дует з різницею у віці 31 рік, зокрема, красується під час урочистих обідів. У 2009 році стали ширитися чутки про весілля, підживлює присутністю обручки на лівій руці колишньої гімнастки і відсутністю в її житті відомого всім чоловіка. Чутки незабаром було придушені. Російський президент, вірний своїй лінії поведінки, публічно заявив, що «в цьому нема жодного слова правди», - зазначає автор.

Плітки активізувались під час народження дітей Аліни Кабаєвої, зокрема її дочки, у березні 2013 року. У цей період Володимир Путін спочатку зник без пояснень на 11 днів. Може, він поїхав до Швейцарії, щоб піклуватися про матір і новонародженуго? Чи він батько? В Instagram екс-депутатки немає жодних підказок. Тільки архіви її минулих демонстраційних виступів як гімнастки, а також зображення офіційних церемоній. Володимир Путін там з'являється кілька разів. «Це дає підстави для підозри щодо цього зв'язку ще багато місяців», - резюмує видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: