Лещенко: Ціна, яку я заплатив за квартиру, вигідна

Лещенко: Ціна, яку я заплатив за квартиру, вигідна

Нардеп не вважає покупку квартири помилкою

 Народний депутат від БПП Сергій Лещенко заявляє, що не вважає покупку квартири помилкою, адже ціна, яку він заплатив за квартиру, вигідна. Про це він заявив в інтерв’ю виданню «Страна».

«Я не припускав масштабу медійного резонансу, але не вважаю покупку квартири помилкою. Ціна, яку я заплатив за квартиру, вигідна. Єдине, що б я виправив, якби повернути час назад, я б самостійно оприлюднив інформацію про покупку квартири. Тим самим випередивши своїх ворогів, які, як з'ясувалося, стежили за мною. Вже очевидно, що моніторили все: пересування, телефон. Інформація про покупку з'явилася через дві години після того, як відповідну довідку (про те, що угода закрита, власність зареєстрована) отримав мій представник. Договір купівлі тут же з'явився в інтернеті з подачі людей, близьких до депутата Сергія Пашинського. Підбурювачами теми були люди, близькі до Арсену Авакову, Миколи Княжицького», - зазначив Лещенко.

Раніше стало відомо про те, що Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м, про що свідчить довідка з держреєстру майнових прав на нерухоме майно. Вартість квартири становить близько 7,5 млн грн. Сам Лещенко пояснює, що займався підприємництвом і заробляв до 50 тис. дол. на рік, хоча в деклараціях цих даних немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: