Лещенко розповів, чи балотуватиметься до наступного парламенту

Лещенко розповів, чи балотуватиметься до наступного парламенту

Лещенко спростував чутки про те, що може піти на вибори по округу В’ячеслава Константиновського

Народний депутат України Сергій Лещенко зізнався, що не може точно сказати, чи братиме участь у позачергових виборах до парламенту.

Про це він розповів на телеканалі ZIK.

«Сьогодні не можу відповісти на питання про вибори – не встиг подумати ще. У нас були постійні дебати щодо системи – мажоритарна, чи пропорційна. Чи треба мені йти на мажоритарний округ, чи ні? Скільки треба потратити на це грошей?», – іронізує Сергій Лещенко.

Політик спростував чутки про те, що може піти на вибори по округу В’ячеслава Константиновського.

«Просто у мене в цьому окрузі була приймальня – от і все. Я працював з людьми, допомагав їм по мірі можливостей. Оскільки кожен депутат має проводити прийом громадян, то я проводив його на Подолі, адже я сам з цього району», – пояснив Лещенко.

Щодо роботи в команді Володимира Зеленського, то він визнав, що історія з Трампом та Джуліані не проходить безслідно. А тому через його членство у провладній партії може ускладнити відносити між країнами.

«Це не стосуються Зеленського, і для нього ця історія – як грім серед ясного неба. Джуліані, який вийшов у прайм-тайм американського телеканалу і заявив, що Лещенко – це ворог США та Трампа, в такий спосіб, очевидно, намагається вплинути на мою подальшу політичну кар’єру. Тому взагалі не можу виключати, що мені у партії скажуть «Бай-бай!». До того ж, я не хочу заважати Україні будувати гарні відносини зі США, адже це наш стратегічний партнер», – підсумував Сергій Лещенко. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: