Лещенко вибачився перед Мирославою Гонгадзе

Лещенко вибачився перед Мирославою Гонгадзе

Лещенко - Мирославі Гонгадзе: «Я був неправий»

Народний депутат (БПП) Сергій Лещенко у себе на сторінці у Facebook попросив вибачення у Мирослави Гонгадзе.

«Хотів би вибачитися перед Myroslava Gongadze за свої слова. Я був неправий», - написав, зокрема, нардеп.

Нагадаємо, в інтерв’ю видання «Страна» Лещенко сказав, що вважає коментар вдови Георгія Гонгадзе Мирослави несправедливим і помилковим. На думку депутата, Гонгадзе своїм коментарем у Facebook сприяла новому витку скандалу, і «підіграла моїм ворогам-корупціонерам».

«Вважаю, Мирослава зробила помилку... Її коментар несправедливий, але я не хочу виносити на обговорення всієї України цю історію. Я добре знайомий з Мирославою і дочками. Вона обрала інше життя, полетіла до США, стала громадянином цієї країни, пішла працювати там на держслужбу. А прізвище Гонгадзе стала для неї та її дітей захистом життя і способом відкрити багато дверей. «Українська правда» стала лідером інтернету завдяки самовідданій роботі журналістів протягом багатьох років, часто з ризиком для себе. Роботи без вихідних і перерв, і ви можете самі переконатися - часто з'являлися статті і досі з'являються на сайті в чотири ранку», - сказав він.

Після покупки квартири, Лещенко написав пост у Facebook, розповідаючи, де він взяв гроші на елітну нерухомість. Мирослава Гонгадзе прокоментувала цю публікацію, зібравши більше тисячі «лайків»:

385732587

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: