Лише одна людина минулого року зробила внесок на рахунок «Народного фронту»

Лише одна людина минулого року зробила внесок на рахунок «Народного фронту»

Олександр Присяжнюк поклав до скарбниці партії майже 6 тис. грн

Грошові кошти на рахунок політсили окрім держави пожертвувала лише одна фізособа -  нардеп «Народного фронту» Олександр Присяжнюк. Він поклав до скарбниці партії майже 6 тис. грн. Про це йдеться у фінансовому звіті політ сили за 2017-й рік, пише «Главком» у статті «На що витратив державні 114 мільйонів «Народний фронт». Звіт за 2017 рік».

2_402

На запитання «Главкома» про те, чи означає такий куций список спонсорів, що у партії відсутня підтримка не лише виборців, а й членів цієї політсили, нардеп Олена Ледовських  відповіла: «Я не думаю, що це взагалі щось означає. Ми ж маємо можливість користуватися коштами державного фінансування».

Втім, Присяжнюк – єдиний спонсор політсили, який переказував гроші. «Народний фронт» отримує спонсорські внески у інший спосіб: «орендою нерухомого майна за вартістю нижче ринкової». І таких «пільгових» орендодавців чимало.

Як відомо, за законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання і протидії політичній корупції», що набув чинності 1 липня 2016 року, партія отримує державне фінансування. Минулого року воно склало 113,8 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: