Луценко розповіла, які міністри відзвітували перед комітетами парламенту

Луценко розповіла, які міністри відзвітували перед комітетами парламенту
Всі ключові міністри вже відзвітували перед комітетами парламенту,

Кабмін досі не відзвітував за рік роботи, який у квітні виповнився

Всі ключові міністри вже відзвітували перед профільними комітетами Верховної Ради про свою діяльність за рік, повідомила  нардеп від БПП Ірина Луценко.

За її словами, прем'єр-міністр Володимир Гройсман ніколи не уникав спілкування з депутатами, під час прийняття ключових законів завжди присутня в парламенті і відповідає на ключові питання.

«Він найчастіше у п'ятницю на «годині запитань» до уряду. Тому я думаю, що Гройсману є про що звітувати. Всі ключові міністри звітували перед профільними комітетами. Перед пленарним тижнем наша фракція буде збиратися. Я думаю, що у нас буде приблизно 2-3-годинний розмова, тому що є представники різних комітетів у фракції, і кожен буде доповідати, будемо аналізувати, як звітували міністри, будуть у нас питання до уряду, не будуть. В цілому, виходячи з того, що я знаю з аналізу спільної роботи уряду, у нас претензій до цього уряду немає», - зазначила Луценко.

Нагадаємо, 14 квітня виповнилася річниця з моменту, коли було призначено уряд Володимира Гройсмана, проте у Верховній Раді досі не відбувся звіт Кабміну про роботу за цей час.

Очікується, що уряд буде звітувати в травні, коли депутати повернуться до сесійної зали, адже протягом 4 тижнів вони працюють в комітетах і фракціях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: