Ляшко пояснив навіщо йому багато охорони і броньовані авто

Ляшко пояснив навіщо йому багато охорони і броньовані авто

«Ви що, забули, де ми живемо?»

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко пересувається на броньованих автомобілях з міркувань безпеки. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».
«У мене є приватна Тойота «Прадо» 2004 року випуску. Марки машин, на яких я пересуваюся, називати не буду. В принципі, ЗМІ про це писали, але в інтересах безпеки я казати не буду. Це машини, які партія орендує офіційно, є договори. З міркувань питання безпеки авто броньовані», - сказав Ляшко.
На запитання, для чого йому броньовані авто та безліч охорони, лідер «радикалів» заявив: «Ви що, забули, де ми живемо? Хіба ви не дивитися, що щодня відбувається на вулицях? Хіба не чуєте, скільки грабують, вбивають людей? А, може, ви думаєте, що тут немає російських спецслужб, які у нас доволі вільно себе почувають? А, може, ви думаєте, що немає бажаючих, наприклад, шляхом убивства того чи іншого політика дестабілізувати політичну ситуацію? Чи ви, може, думаєте, що мені приємно з охоронцем (образно) в туалет ходити? Те, що охорона нависає 24 години на добу, теж задовбує».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: