Ляшко стверджує, що бізнес Онищенка «дахував» Порошенко

Ляшко стверджує, що бізнес Онищенка «дахував» Порошенко
dialog.ua

Щоразу, коли я приходив як лідер фракції до Президента, я зустрічав там Онищенка, - каже Ляшко

Голова Радикальної партії Олег Ляшко стверджує, що Президент Петро Порошенко безпосередньо пов'язаний із корупційною схемою Олександра Онищенка. Про це він сказав сьогодні з трибуни Верховної Ради під час обговорення подання на зняття недоторканності з нардепа Онищенка.
«Щоразу, коли я приходив  як лідер фракції до Президента, я зустрічав там Онищенка. У мене питання: що корупціонер Онищенко робив у президентському кабінеті? Хіба для когось таємниця, що газовий бізнес - це спільний бізнес Порошенка, його бізнес-партнера Кононенка, Онищенка? Бо він заносив туди гроші», - зазначив він.
Він також нагадав, що в січні 2015 року він заблокував призначення на керівника «Держгеонадра» помічника Оніщенка. «Знаєте, хто мені перший подзвонив і попросив не блокувати це призначення? Петро Порошенко. П'ять разів він зі мною зустрічався й переконував, що Онищенко - «нормальний хлопець», - розповів Ляшко.
«Я переконаний, що Онищенко дали втекти, а зараз розігрується спектакль», - резюмував він.
Як відомо, сьогодні Верховна Рада розглядає подання правоохоронців на зняття недоторканності з депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: