Маккейн закликав США надати Україні летальну зброю та посилити санкції проти РФ

Маккейн закликав США надати Україні летальну зброю та посилити санкції проти РФ
Сенатор Джон Маккейн 

За словами сенатора, США мають продовжувати допомагати своїм союзникам

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн вважає, що Конгрес повинен ухвалити жорсткий законопроект щодо посилення санкцій стосовно РФ, щоб президент Росії Володимир Путін заплатив за агресію щодо США та України.

Промову Маккейна в Сенаті США опублікував у Facebook Chastime.

«Нам потрібно почати відповідати на акти агресії, уже здійснені Росією. От чому так важливо, щоб Палата представників просунула сильний законопроект щодо антиросійських санкцій, який уже затвердив Сенат у співвідношенні 98 проти двох. Путіну вже давно пора заплатити чималу ціну за свій напад на американську демократію», – зазначив він.

Сенатор додав, що США повинні розробити чітку політику щодо реакції на будь-яку агресію в майбутньому з використанням «американських дипломатичних, військових, розвідувальних і економічних способів».

«Ми повинні продовжувати відновлювати звичайне військове стримування в Європі», – підкреслив він.

За словами Маккейна, США мають посилити можливості свого угруповання в Європі і продовжувати допомагати своїм союзникам.

«Зокрема ми повинні надати Україні оборонну летальну зброю, якої вона потребує і на яку вона заслуговує. Ми повинні залишити відкритими двері в НАТО для тих країн, які готові робити все необхідне для приєднання до Альянсу», – підсумував сенатор.

Нагадаємо, американський сенатор-республіканець Джон Маккейн переконаний, що дії російського керівництва становлять більшу загрозу глобальній безпеці, ніж злочини терористичного угруповання «Ісламська держава». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: