Мер Запоріжжя пояснив, що шукає СБУ у нього на роботі

Мер Запоріжжя пояснив, що шукає СБУ у нього на роботі
Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк

Буряк наголосив, що наразі нікому з працівників мерії не висунуто обвинувачення

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк заявив, що працівники СБУ шукають у будівлі мерії приховані камери, веб-камери та інші засоби таємного збору та передачі інформації до ОРДЛО.

Про це Буряк сказав журналістам, передає «Радіо Свобода».

«Я не знаю, що хоче сказати СБУ. Але вони сьогодні прийшли, щоб знайти якісь камери, якісь системи спостереження чи передачі якогось зв’язку. Що сказано в ухвалі? Що в нічний час кудись щось передається в «ДНР/ЛНР», – сказав міський голова.

Буряк наголосив, що наразі нікому з працівників мерії не висунуто обвинувачення. Мер також назвав можливі закиди в сепаратизмі спробами «дестабілізувати ситуацію та сколихнути Запоріжжя».

Нагадаємо, у вівторок, 1 серпня, СБУ почала обшуки в приміщеннях мерії Запоріжжя.

У СБУ факт обшуків підтверджують, однак деталі справи не розголошують.

27 липня голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль заявив про підготовку «масштабних активних дій, спрямованих на підтримку насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, зміни меж території або кордону України, а також фінансування зазначених дій». За його словами, зокрема, із залученням різних джерел у владних колах використовуються різні шляхи збору й передачі інформації службового характеру.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: