Мей провела перестановки в уряді після виборів

Мей провела перестановки в уряді після виборів
Тереза Мей

Здебільшого Мей зберегла міністрів з її першого кабінету

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей провела перестановки в уряді після дострокових парламентських виборів у країні. Про це повідомляє The Telegraph.

Зокрема зазначено, що Мей змінила міністра юстиції країни. Ним став консерватор Девід Лідінгтон замість Елізабет Трас, яка була першою в історії жінкою лорд-канцлером у першому кабінеті Мей. Як повідомляється, змінився і міністр праці та пенсій. На цю посаду прем'єр Великобританії призначила Девіда Гока, який раніше обіймав посаду головного секретаря казначейства. Своєю чергою колишній міністр праці Деміан Грін став першим заступником прем'єр-міністра.

Як відзначає видання, здебільшого Мей зберегла міністрів з її першого кабінету. Свої посади не втратили міністр транспорту Кріс Грейлінг, міністр охорони здоров'я Джеремі Хант, міністр торгівлі Ліам Фокс та інші члени уряду.

Нагадаємо, Консервативна партія, яку очолює Мей, не змогла здобути більшості у парламенті під час виборів. 

Британські ЗМІ повідомляють, що консерватори планують об'єднатися з Демократичною юніоністською партією Північної Ірландії, за допомогою чого зможуть отримати більшість в парламенті. 

Як повідомляв «Главком», лідер лейбористів закликав Мей піти у відставку після виборів у Британії. 

Втім, як заявили ЗМІ, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей не планує йти у відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: