Мінфін з’явився в терміналі Bloomberg

Мінфін з’явився в терміналі Bloomberg
В.о. міністра фінансів України Оксана Маркарова
Фото: facebook.com/minfin.gov.ua

Офіційну сторінку Мінфіну користувачі терміналу Bloomberg можуть знайти через функцію MFU

Міністерство фінансів України запустило офіційну сторінку у терміналі Bloomberg, яка показуватиме узагальнену інформацію для інвесторів у державні цінні папери.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну.

Презентація сторінки відбулась під час робочого візиту виконувачки обов’язків міністра фінансів України Оксани Маркарової до Британії.

«Ця сторінка — це широко доступний інформаційний ресурс про фінансові інструменти, які випускає Україна. Інформування іноземних інвесторів про українські суверенні фінансові інструменти сприятиме розширенню бази іноземних інвесторів в цінні папери, випущені Україною», — повідомляється на сайті Мінфіну.

Зазначається, що офіційну сторінку Мінфіну користувачі терміналу Bloomberg можуть знайти через функцію MFU. Завдяки цьому вони зможуть отримати інформацію про календар аукціонів українських облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) та оперативну інформацію про оголошення та результати аукціонів.

Крім цього, на сторінці міститься інформація про облігації внутрішньої та зовнішньої держаної позики (ОВДП та ОЗДП), що перебувають в обігу, список первинних дилерів та загальна інформація про аукціони.

Термінал Bloomberg — це програмне забезпечення, яке широко використовується на провідних фондових біржах світу, яке дає змогу відслідковувати динаміку цін акцій, облігацій та інших цінних паперів, а також укладати контракти на їхню купівлю чи продаж.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: