Міністр фінансів заявив про тиск з боку правоохоронних органів

Міністр фінансів заявив про тиск з боку правоохоронних органів
Олександр Данилюк

Данилюк вважає, що в Україні не відбувається комплексної реформи правоохоронної системи

В Україні не відбулося комплексної реформи правоохоронних органів і залишається тиск на бізнес та тих, «хто хоче змінювати країну».

Про це заявив міністр фінансів Олександр Данилюк в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«Я вважаю, що правоохоронні органи у нас залишилися у ХХ столітті. Тобто комплексної реформи правоохоронних органів у нас не відбувається. І тому ми бачимо тиск на бізнес, тиск на тих, хто хоче змінювати країну», - заявив Данилюк.

Міністр зазначив, що вважає дії правоохоронців щодо Центру вільної економіки імені Кахи Бендукідзе, одним із співзасновників якого він є, прямим політичним тиском на себе і свою команду та близьких людей.

Після падіння режиму Януковича, в березні 2014 Олександр Данилюк разом зі своїм нинішнім заступником Юрієм Буцой створюють Благодійну організацію «Центр реформ», в діяльності якої, зокрема, зазначено «надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання, н. в. і. в. (основний)». А вже восени 2015 Олександр Данилюк разом з відомим грузином Михайлом Саакашвілі засновують Центр Вільної економіки ім.Кахи Бендукідзе. У команді того ж центру - знову соратник міністра Сергій Марченко.

Читайте також: Наступна жертва в уряді Гройсмана. Хто «збиває» міністра Данилюка 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: