Міноборони: пораненого біля Новозванівки бійця евакуювали до госпіталю

Міноборони: пораненого біля Новозванівки бійця евакуювали до госпіталю

У районі Новозванівки один український військовий отримав бойове травмування

Бойовики минулої доби 26 разів обстріляли позиції українських військових. У результаті один український військовий отримав бойову травму. Про це повідомив під час брифінгу у неділю речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

«У районі Новозванівки один український військовий отримав бойове травмування. Бійця евакуювали до військового мобільного госпіталю у Сєверодонецьку», - зазначив він.

За словами Лисенка, на Луганському напрямку бойовики 14 разів обстріляли українські позиції. Противник бив із 120-міліметрових мінометів неподалік Новоолександрівки. А міномети калібру 82 міліметри бойовики застосовували біля Новотошківського та Кримського.

На підступах до Донецька увечері і вночі бойовики тричі обстрілювали укріплення сил АТО із піхотного озброєння та мінометів біля Зайцевого. А озброєння БМП застосовували неподалік Попасної.

На Приморському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовиків опинились позиції української армії на околицях Старогнатівки і Павлополя.

У відповідь на обстріли противника українські військові застосовували не заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Нагадаємо, в ОБСЄ заявили, що обстріл Донецької фільтрувальної станції, який стався 4 листопада, загрожує екологічною катастрофою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: