Мінтранс США заборонив проносити на борт літаків телефони Galaxy Note 7

Мінтранс США заборонив проносити на борт літаків телефони Galaxy Note 7

Заборона пронесення пасажирами на борт літаків смартфона Galaxy Note 7 набуває чинності з суботи, 15 жовтня

В США заборонили пронесення пасажирами на борт літаків смартфона Galaxy Note 7 південнокорейської компанії Samsung Electronics через загрозу загоряння цього пристрою.

Відповідний екстренний наказ видало Міністерство транспорту США.

«Ми розуміємо, що заборона цих телефонів на рейсах авіакомпаній створить незручність для деяких пасажирів, але безпеку всіх, хто знаходиться на борту повітряного судна, повинна бути пріоритетом. Ми йдемо на цей додатковий крок, тому що навіть одне загоряння створює ризик отримання тяжких травм і ставить під загрозу життя багатьох людей», – заявив міністр транспорту Ентоні Фокс.

Заборона набуває чинності з суботи, 15 жовтня. Вона стосується також провезення цих пристроїв в ручній поклажі або багажі.

Порушників можуть зобов'язати виплатити штраф, а сам телефон буде конфіскований.

Раніше Федеральне авіаційне управління США закликало пасажирів вимикати апарати цієї моделі під час польоту, а також не заряджати їх і не залишати в багажі.

Раніше повідомлялося, що через задимлення телефону Samsung Note 7, евакуювали пасажирів з борту літака авіакомпанії Southwest Airlines Co.

У зв'язку з цим та іншими схожими випадками Samsung почав розсилати власникам смартфонів спеціальні вогнетривкі пакування, в яких пристрої повинні бути відіслані назад в південнокорейську компанію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: