Минулої доби бойовики 36 разів обстріляли позиції сил АТО - штаб

Минулої доби бойовики 36 разів обстріляли позиції сил АТО - штаб
Основне напруження зберігалося на донецькому напрямку

Втрат серед українських військових немає

Наприкінці минулої доби російсько-окупаційні угруповання дещо активізували збройні провокації зоні АТО. В основному ворог застосовував стрілецьку зброю та гранатомети.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

«Як і у попередні дні, основне напруження зберігалося на донецькому напрямку. Тут зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів бойовики чотири рази відкривали вогонь у районі Зайцевого, двічі – неподалік Пісків. А гранатомети злочинці застосовували в Авдіївській промзоні, біля Кам’янки та шахти Бутівка», - розповіли у штабі.

Неспокійно було і на приморському напрямку. Після 18 години бойовики продовжили вогневі провокації на околицях Водяного. Також під гранатометним вогнем опинились позиції ЗСУ на підступах до Лебединського, Широкиного та Мар’їнки. А по опорних пунктах біля Талаківки бандити тричі били з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку противник відкривав вогонь з різних видів зброї у районі Кримського, Станиці Луганської та Малинового.

Загалом, за минулу добу зафіксовано 36 обстрілів позицій ЗСУ з боку російсько-окупаційних угруповань. З них 18 характеризуються як не прицільні. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, з опівночі до 18:00 понеділка незаконні збройні формування дев’ять разів обстріляли позиції сил АТО. Зокрема, під обстріл потрапила Авдіївська промзона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: