Мочанов спростував свої слова про «перший мільярд Арсенія»

Мочанов спростував свої слова про «перший мільярд Арсенія»
Мочанов: я не першоджерело - я виявився рупором, який все це озвучував

Я це пов'язував не стільки з Кабміном Яценюка, скільки з ситуацією, коли люди не змогли домовитися і затягнути паски разом з усіма - Мочанов

Волонтер і автогонщик Олексій Мочанов готовий вибачитися перед колишнім прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком за заяву про його «перший мільярд». Про це Мочанов заявив в ефірі Еспресо.TV.

«Я не називав Арсенія Петровича на прізвище. Я сказав, що був недавно на дні народження, на якому один відомий всім Арсеній відзначив перший мільярд. У мене, як і у багатьох, хто був на Майдані, залишилися питання і претензії до його лідерів. Були якісь речі, які мене дуже дратували. Я це пов'язував не стільки з Кабміном Яценюка, скільки з ситуацією, коли люди не змогли домовитися і затягнути паски разом з усіма»- пояснив він.

«Дуже вчасно люди, яким важливо качати ситуацію недовіри навколо Президента, прем'єра, Верховної Ради, підкинули цю інформацію. До того ж, я не першоджерело - я виявився рупором, який все це озвучував. І рупором досить гучним.. Я видав це в ефір», - сказав Мочанов.

«Я вирішу з Яценюком це питання при особистій зустрічі, потисну йому руку і вибачусь, де треба. Тому що я сам потрапляв в ситуації, коли мене обговорювали», - додав він.

«Мені потрібно бути уважнішими до сказаних слів, тому з тих пір я значно менше кукурікаю», - підсумував активіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: