Москва знайшла заміну Моторолі

Москва знайшла заміну Моторолі

Замість «Мотороли» керівником сепаратистського батальйону «Спарта» стане бойовик з позивним «Воха»

Перший заступник керівника сепаратистського батальйону "Спарта" з позивним "Воха" заявив, що виконуватиме обов'язки командира батальйону після загибелі Арсена Павлова ("Мотороли"), а "Спарта" продовжить виконувати "бойові завдання". Про це повідомляють «РИА Новости».

«Це буду я, його перший заступник. Він (Павлов,- ред.) завжди мене представляв заступником, тому одноголосно вирішили, що його справу будемо продовжувати всі разом, але під моїм керівництвом», - сказав бойовик.

Він також заявив, що батальйон продовжить виконувати «бойові завдання».

«Ми будемо займатися тим, чим займався наш комбат, будемо займатися бойовою підготовкою, завдавати шкоди ворогові», - додав він.

Нагадаємо, 

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Павлов(Моторола) загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: