МЗС радить українцям не відвідувати деякі райони Єгипту

МЗС радить українцям не відвідувати деякі райони Єгипту
Єгипетський військовий 

Раніше в Єгипті на три місяці продовжили режим надзвичайного стану

Міністерство закордонних справ України (МЗС) рекомендує українцям при плануванні подорожі до Єгипту враховувати режим надзвичайного стану в країні, а також ситуацію з проведенням в Єгипті антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні консульської служби МЗС України.

«Тим громадянам, які перебувають у Єгипті, не рекомендується здійснювати поїздки і перебувати на півночі і в центральній частині Синайського півострова, а також у пустельних районах на захід від долини річки Ніл», – йдеться у повідомленні.

У разі перебування в курортних місцях Єгипту, українцям рекомендують утримуватися від виїзду за межі місць організованого відпочинку, які знаходяться під охороною і наглядом сил безпеки.

«У разі гострої необхідності виїзду за межі місць організованого відпочинку, громадянам необхідно повідомити адміністрації готелю, рідних або представників туроператора», – додали в українському МЗС.

14 квітня влада Єгипту продовжила режим надзвичайного положення в країні ще на три місяці. Згідно з документом, надзвичайний стан в Єгипті передбачає введення комендантської години. Це необхідно силам безпеки для «вжиття заходів, необхідних для протидії загрозам і фінансуванню тероризму та забезпечення безпеки у всіх частинах країни».

Нагадаємо, режим надзвичайного стану в Єгипті було введено в квітні 2017 року, після двох вибухів в храмах, внаслідок яких загинуло понад 40 осіб. З того часу такий режим в Єгипті регулярно продовжують.

Нагадаємо, росіяни знову почнуть літати у Єгипет після 2,5 років заборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: