На Дніпропетровщині 350 працівників МВС і ГПУ провели антирейдерську операцію

На Дніпропетровщині 350 працівників МВС і ГПУ провели антирейдерську операцію

В результаті проведених 30 обшуків справжньому власнику були повернуті основні засоби вартістю близько 250 млн грн, в тому числі 33 одиниці сільськогосподарської техніки

У п’ятницю, 28 жовтня, Департамент Генпрокуратури України в сфері економіки провів найбільшу за чисельністю задіяних працівників операцію. На Дніпропетровщині 350 працівників МВС і ГПУ успішно провели антирейдерську операцію.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав генпрокурор Юрій Луценко.

Згідно з повідомленням, в ході розслідування було встановлено, що невідомі особи шляхом використання підроблених документів у Києві перереєстрували право власності чотирьох фермерських товариств «Земля», «Олександро-Володимирське», «Оріон» та «Перемога-Агро» на недобросовісного покупця, після чого із застосуванням збройних «тітушок» захопили зазначені товариства.

Надалі, з використанням власної та захопленої сільськогосподарської техніки, у вересні-жовтні зловмисники зібрали урожай соняшнику і зернових на суму близько 50 млн грн.

В результаті проведених 30 обшуків справжньому власнику були повернуті основні засоби вартістю близько 250 млн грн, в тому числі 33 одиниці сільськогосподарської техніки, а також 2 тис. т вилученого у зловмисників зерна, яке вони не встигли реалізувати.

Луценко пообіцяв дати оцінку бездіяльності всіх правоохоронних органів області на заяви потерпілих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: