На Донбасі у Піски прибули терористи-снайпери

На Донбасі у Піски прибули терористи-снайпери
Фото uapress.info

Триває прихована ротація військовослужбовців ЗС РФ у військових частинах та з’єднаннях бойовиків «ДНР» і «ЛНР», які раніше прибули на територію України для виконання злочинних наказів Росії

До району населеного пункту Піски Донецької області було переміщено снайперський підрозділ бойовиків. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

«До району населеного пункту Піски переміщено снайперський підрозділ. Проводяться заходи з нарощування системи мінно-вибухових загороджень у смузі відповідальності «100-ої окремої мотострілецької бригади» з місцем дислокації у Донецьку «першого армійського корпусу», — йдеться у повідомленні.

Також, за даними ГУР МОУ, у смузі відповідальності «7-ої окремої мотострілецької бригади» з місцем дислокації у Дебальцевому триває інженерне обладнання передових позицій. «11 серпня заплановано ротацію передових підрозділів «11-го окремого мотострілецького полку» з місцем дислокації у Макіївці «першого армійського корпусу», — додається у повідомленні.

Крім того, українська розвідка встановила, що заплановано вихід розвідувальної групи у напрямку Павлополя. До того ж, триває прихована ротація військовослужбовців ЗС РФ у військових частинах та з’єднаннях бойовиків «ДНР» і «ЛНР», які раніше прибули на територію України для виконання злочинних наказів вищого військово-політичного керівництва Росії.

Як повідомлялось, за добу внаслідок бойових дій в зоні АТО жоден український військовий не загинув, однак п’ятеро бійців отримали поранення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: