На Донеччині окупанти заборгували за воду 2,8 млрд гривень

На Донеччині окупанти заборгували за воду 2,8 млрд гривень

Якщо на контрольованій території тариф становить близько 30 гривень, то на окупованій - досі 7 гривень, - повідомив Жебрівський

На сьогодні загальна заборгованість за воду в ОРДО складає 2,8 мільярда гривень.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці у Facebook

«Якщо на контрольованій території тариф становить близько 30 гривень, то на окупованій - досі 7 гривень, що є взагалі економічно необгрунтованим, але і по таким цінам не платять: заборгованість становить близько 2,8 млрд гривень», - написав він.

Питання водопостачання до ОРДО Жебрівський обговорив під час зустрічі з директорами філій КП «Вода Донбасу», які працюють як на тимчасово окупованій, так і на контрольованій українською владою території Донеччини.

«Обговорили найгостріші проблеми компанії й необхідність масштабної системної реконструкції. Наголосив, що ані український уряд, ані міжнародники не залишать компанію напризволяще - фінансова допомога буде як на ремонт каналу, так і на приведення до відповідності водогонів й інші потреби підприємства», - зазначив Жебрівський.

Також чиновник  зауважив, що цьогоріч в планах - розпочати системне вирішення проблеми водопостачання півдня області - Маріуполя, Нікольського, Волноваського та Мангушського районів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: