На Донеччині завершили будівництво нового Авдіївського газогону

На Донеччині завершили будівництво нового Авдіївського газогону
Початок будівництва

Газогін почали накачувати спеціальним інгредієнтом для перевірки якості зварювання

На Донеччині завершили будівництво нового Авдіївського газогону, побудованого в обхід тимчасово окупованої території. Про це інформує голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Зранку відвідав будівництво Авдіївського газогону. Ситуація наступна: вчора завершили зварювання стиків і укладку труб. Газогін готовий повністю до початку випробувань», - написав він у Facebook.

За його словами, у суботу зранку газогін почали накачувати спеціальним інгредієнтом для перевірки якості зварювання.

«Накачуватимуть поетапно до 7,5 атмосфер, на це потрібна доба. Потім при 7,5 атмосфер трубу перевірять спеціалісти технагляду та держпраці - три години має тримати газогін такий тиск, після цього опустять тиск до 6 атмосфер і знову зафіксують, перевірять і опломбують. Після цього вже можна буде повністю засипати трубу. Далі накачуємо газ і починаємо підключати помешкання», - уточнив голова адміністрації.

Жебрівський зазначив, що дав вказівку оформлювати паралельно усю необхідну документацію - щоб «не затягувати процес».

Зазначимо, газогін, яким здійснювалося газопостачання Авдіївка, було перебито внаслідок ворожих обстрілів у червні 2017 року. Після невдалих спроб його відновлення було прийнято рішення будівництва нового газогону від селища Очеретине до Авдіївки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: