На Хмельниччині затримано кримінального авторитета «Льору Сумського»

На Хмельниччині затримано кримінального авторитета «Льору Сумського»

«Злодія в законі» затримали під час перевірки автомобіля в рамках проведення розшукових заходів на наявність зброї

Правоохоронці затримали у Хмельницькій області «злодія в законі» на прізвисько «Льора Сумський», який з місцевим кримінальним авторитетом прямував у виправний заклад.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, «злодія в законі» затримали під час перевірки автомобіля в рамках проведення розшукових заходів на наявність зброї.

«Сьогодні у Хмельницькій області під час проведення розшукових заходів на наявність зброї було перевірено авто, в якому з місцевим злочинним кримінальним авторитетом їхав «злодій у законі» на прізвисько «Льора Сумський», - написав Аброськін.

За словами представника Нацполіції, Льора Сумський їхав з місцевим злочинним кримінальним авторитетом до виправного закладу, «щоб чинити, на його думку, свій «праведний» суд».

«Він - не суддя та й ніколи ним не буде. Він - злодій, який буде спочатку лежати обличчям у бруді, а потім відбуватиме покарання за свої злочини за гратами», - додав Аброськін.

Льора Сумський був «коронований» в 1993 році в Сумах. В 2009 році його затримали, однак відпустили під підписку про невиїзд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: