На Хмельниччині жінку і двох курсантів посадили за замовне вбивство

На Хмельниччині жінку і двох курсантів посадили за замовне вбивство

Жінка вирішила вбити свого екс-чоловіка, який після розлучення прагнув самостійно виховувати їхню спільну дитину

Шепетівський міський суд Хмельницької області засудив до 12 і 15 років позбавлення волі 2 курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного й до 15 років позбавлення волі жінку за замовлене вбивство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби військової прокуратури Західного регіону.

«Суд урахував всі обставини й призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 15 років - замовникові вбивства К. і виконавцеві Б., а також 12 років - співучасникові А. Крім того, як додаткове покарання курсантам призначив конфіскацію всього їхнього майна, оскільки вони зробили навмисне вбивство ще й з користі», - сказано в повідомленні.

Було встановлено, що взимку 2016 року 31-річна жителька міста Славута вирішила вбити свого колишнього чоловіка, що після розлучення прагнув самостійно виховувати їхню спільну дитину.

Один з курсантів академії, що узявся за виконання замовлення на вбивство, прийшов у гості до потерпілого й навмисне завдав йому численні удари молотком по голові, а другий курсант перебував на місці злочину для надання сприяння за потреби.

Суд визнав курсантів і цивільну особу винними у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (убивство за замовленням, вчинене з корисливих міркувань групою осіб) Кримінального кодексу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: