На італійському острові Іск'я стався землетрус: щонайменше одна людина загинула

На італійському острові Іск'я стався землетрус: щонайменше одна людина загинула

Руйнування сталися в курортному містечку Казаміччола-Терме

У понеділок ввечері на італійському острові Іск'я стався землетрус, який призвів до руйнувань у низці населених пунктів, є постраждалі й зниклі безвісти.

Про це повідомляє Rai News 24.

За даними Національного інституту геофізики і вулканології Італії (Ingv), землетрус магнітудою 3,6 стався о 20.58 за місцевим часом. Його епіцентр знаходився в безпосередній близькості від західного узбережжя острова в морі на глибині приблизно 10 км.

За свідченнями очевидців, коливання земної поверхні виразно відчувалися в різних населених пунктах острова й викликали паніку серед жителів та численних туристів, які відпочивали на Іск'ї. Багато людей налякані вибігли на вулиці. Ситуацію посилив повний блекаут, який стався в цей момент в порту міста Іск'я.

Згідно інформації, що надходить, руйнування сталися в курортному містечку Казаміччола-Терме. Там є поранені, деякі люди поки вважаються зниклими безвісти. Влада містечка Лакко Амено розпорядилася евакуювати пацієнтів місцевої лікарні через великі тріщини, що з'явилися на стінах будівлі. Є свідчення про обвалення дахів та стін в деяких будинках цього населеного пункту.

За даними телеканалу, землетрус на острові призвів до загибелі принаймні однієї людини. За його даними, загинула літня жінка.

Відзначається, що підземний поштовх магнітудою 3,6 призвів до руйнувань будівель. Рятувальники не виключають, що під завалами можуть знаходитися інші жертви. Острів в Неаполітанській протоці виявився знеструмлений.

Нагадаємо, нещодавно землетрус магнітудою 6,4 стався у південній Суматрі в Індонезії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: