На Київщині жорстоко побили голову тервиборчкому

На Київщині жорстоко побили голову тервиборчкому
Затриманий злочинець, який побив голову ТВК селища Коцюбинське
Фото: Ольга Червакова, Facebook

Постраждалій надають медичну допомогу

Сьогодні зранку, 14 червня, на Київщині у селищі Коцюбинське молодий чоловік на замовлення побив голову ТВК селища Людмилу Демченко.

Зловмисник із балончиком «Терен-4» напав на жінку у дворі її власного приватного будинку, повідомляє «Громада Приірпіння».

«Я вийшла в двір зранку і біля хвіртки стояв чоловік. Я перепитала, хто він. Чоловік сказав, що представляє нового провайдера і пропонує послуги. У нього були листки А4 і там було щось написано від руки. Я перепитала, чому від руки, чого договір не друкований і вже хотіла закривати хвіртку. У цей момент він мене вдарив. Я впала і він почав мене бити. Я закричала – вибіг мій син і сусід. У нападника був балончик – «Терен -4», – розповіла жінка.  

Зазначається, що на місце інциденту прибули активісти й депутати, зокрема Олена Сокотюк, яка очолює депутатську групу «Приватний сектор», де відбувся напад на голову ТВК. Нападник лежав скручений на землі.

«Нападник сказав, що його звати Кирил. Він із Києва. Його найняв якийсь «Серьога» з бородою, «поганялова» він ніби не знав, але потім скзаав, що його «поганялово» – Танк. Змовник сказав прийти конкретно до цього будинку, нічого не брати і зробити те, що зробив нападник. На уточнююче питання, що зробити, нападник сказав – зробити те, що я зробив. За це йому обіцяли заплатити 1000 гривень», – розповідає Сокотюк.

Людмила Демченко після нападу (Фото: Ольга Червакова, Facebook)Людмила Демченко після нападу (Фото: Ольга Червакова, Facebook)

Згідно з повідомленням, жителі приватного сектору хотіли влаштувати самосуд на місці події, оскільки Демченко – старожил селища, яку знають всі місцеві. Демченко допомагає оформлювати субсидії мешканцям селища.

Поліція приїхала о 8:30. На нападника одягнули наручники. Згодом з'ясувалося, що нападник із Білої Церкви. Зараз живе в гуртожитку на Борщагівці.

На місце також приїхала швидка. Людмилі Демченко надають медичну допомогу.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: